DULKADİROĞLU’NUN PARKLARI GÜZELLEŞİYOR

26.7.2024

Dulkadiroğlu Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, parklarda bulunan oyun gruplarının tamirat ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe genelinde devam eden çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Parklarımız, çocuklarımızın güvenle oyun oynayabileceği, ailelerimizin huzur içinde vakit geçirebileceği alanlar olmalıdır. Bu nedenle, oyun gruplarının bakım ve onarım çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Her bir detayı titizlikle ele alarak, daha güvenli ve keyifli bir oyun alanı oluşturmak için çalışıyoruz. Amacımız, çocuklarımızın fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak ve ailelerimizin gönül rahatlığıyla vakit geçirebileceği alanlar sunmaktır.”

Eklenme Tarihi : 7/26/2024
Güncelleme Tarihi : 7/26/2024