Güncel Haberler

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ SOSYAL ETKİNLİK ALANLARI İÇİN KOLLARI SIVADI

24.7.2024
4150 kez Okunmuştur.

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin sosyal yaşamına katkı sunacak önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Son olarak Gültepe, Alibeyuşağı ve Kırım mahallelerinde yürütülen sosyal etkinlik alanı çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Çalışmalar kapsamında, çok amaçlı olarak dizayn edilen alanlar, mahalle sakinlerinin sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği modern ve işlevsel mekanlar olarak hizmet verecek. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, titizlikle yürüttükleri projeleri kısa sürede tamamlayarak vatandaşların kullanımına sunmayı hedefliyor.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, projelerle ilgili yaptığı açıklamada, Belediye olarak her mahallemizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gültepe, Alibeyuşağı ve Kırım mahallelerimizde yapımına devam ettiğimiz sosyal etkinlik alanları, vatandaşlarımızın bir araya gelip hoşça vakit geçirebileceği, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılabileceği mekanlar olacak. Ekiplerimiz bu projeleri en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacak dedi.

Sosyal etkinlik alanları ile mahalle sakinlerinin sosyal yaşantısına önemli katkılar sağlanması bekleniyor.

  • Etiketler :
  • -
Eklenme Tarihi : 7/24/2024
Güncelleme Tarihi : 7/24/2024