DULKADİROĞLU BELEDİYESİ`NDEN NAMIK KEMAL MAHALLESİ PARKLARINA ÖZEL TEMİZLİK ÇALIŞMASI

23.7.2024

Dulkadiroğlu Belediyesi, çevre temizliği ve yeşil alanların korunması konusundaki hassasiyetini bir kez daha gösterdi. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Namık Kemal Mahallesi`nde bulunan parkları daha temiz ve sağlıklı bir hale getirmek amacıyla kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, yapılan çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, çevre temizliğinin belediyenin öncelikli görevlerinden biri olduğunu vurguladı.
Başkan Akpınar, “Vatandaşlarımızın sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamlarını sürdürebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Namık Kemal Mahallesi`nde gerçekleştirdiğimiz bu temizlik çalışması, diğer mahallelerimizde de devam edecek. Temiz bir çevre, mutlu bir yaşam demektir. Parklarımızın bu denli temiz ve düzenli olması bizler için çok önemli. Çocuklarımız güvenle oyun oynayabiliyor, bizler de rahatlıkla vakit geçirebiliyoruz. Belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Namık Kemal Mahallesi`nde yapılan temizlik çalışmalarının, diğer mahallelerde de hızla devam edeceği ve tüm ilçede temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre oluşturulacağı vurgulandı.

Eklenme Tarihi : 7/23/2024
Güncelleme Tarihi : 7/23/2024