ESNAFIMIZIN DERDİYLE DERTLENİYORUZ

19.7.2024

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Ayakkabı ve Çantacılar İmalatı Kooperatifi Başkanı Muharrem Erpirti ile birlikte ayakkabı imalatı yapan esnaflarımızı ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında Başkan Akpınar, esnafların sorunlarını dinleyerek çözüm yolları hakkında bilgi verdi.

Ziyaret esnasında, esnafların karşılaştığı zorluklar ve ihtiyaçlar yerinde tespit edildi. Başkan Akpınar, yerel esnafın ekonomimizin bel kemiği olduğunu vurgulayarak, onların her zaman yanında olduklarını belirtti.
Başkan Akpınar, İş gücüne katkıda bulunan ve şehrimizin ticaret hayatına canlılık kazandıran esnaflarımızın daha iyi şartlarda çalışabilmesi için belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak, esnafımızın her zaman yanında olduğumuzu ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapacağımızı bir kez daha vurguluyoruz. Esnafımızla kurduğumuz bu güçlü bağlar sayesinde, birlikte daha güçlü ve başarılı bir geleceğe adım atmayı hedefliyoruz” Dedi.

Eklenme Tarihi : 7/19/2024
Güncelleme Tarihi : 7/19/2024