DULKADİROĞLU ARSLANBEY MAHALLESİ TEPE PARKI YENİLENDİ

19.7.2024

Dulkadiroğlu Belediyesi, Arslanbey Mahallesi Tepe Parkı`nda tadilat ve yenileme çalışmalarını tamamladı.

Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçe genelinde park ve yeşil alanların yenilenmesine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Arslanbey Mahallesi Tepe Parkı`nda bulunan oyun grupları ve çevre düzenlemeleri, Belediye Başkanı Mehmet Akpınar`ın talimatıyla kapsamlı bir tadilat ve yenileme sürecinden geçti.

Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, yenileme çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: Çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı ortamlarda oyun oynayabilmeleri için park ve bahçelerimizin sürekli olarak bakımı ve yenilenmesi büyük önem taşıyor. Arslanbey Mahallesi Tepe Parkı`nda gerçekleştirdiğimiz tadilat ve yenileme çalışmaları ile hem oyun gruplarını modernize ettik hem de parkımızın genel çehresini iyileştirdik. Bu çalışmalarla çocuklarımızın mutluluğunu ve güvenliğini sağlamak en büyük önceliğimizdir.

Eklenme Tarihi : 7/19/2024
Güncelleme Tarihi : 7/19/2024