DULKADİROĞLU KUZUCAK MAHALLESİNDE KİLİT PARKE YOL ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

12.7.2024

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, mahallelerin yaşam kalitesini artırmak ve ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmek için başlatılan çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Kuzucak Mahallesi`nde başlattığı kilit parke yol çalışmalarının büyük bir özveri ve titizlikle sürdüğünü belirten Başkan Akpınar, şunları ifade etti: Ekiplerimiz, Kuzucak Mahallemizdeki yolların daha dayanıklı, estetik ve kullanışlı olması için yoğun bir şekilde çalışıyor. Mahalle sakinlerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak ve trafik akışını rahatlatmak adına yapılan bu çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasını hedefliyoruz.”
Başkan Akpınar, asrın felaketinde büyük yara alan ilçenin gelişmesi, kalkınması ve daha yaşanılabilir bir hale gelmesi adına 105 mahallede yoğun bir çalışma yaptıklarının altını çizdi.

Eklenme Tarihi : 7/12/2024
Güncelleme Tarihi : 7/12/2024