BAŞKAN AKPINAR`DAN TRABZON KONTEYNER ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET

9.7.2024

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Trabzon Konteyner Çarşı esnafını ziyaret ederek hasbihal etti.

Sabahın erken saatlerinde çarşıya gelen Başkan Akpınar, esnafla tek tek ilgilenerek hem moral verdi hem de sorunlarını dinledi. Ziyaret esnasında esnaflarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Akpınar, onların karşılaştıkları zorlukları ve taleplerini yakından öğrendi.
Başkan Akpınar, esnafın dile getirdiği sorunlar hakkında detaylı notlar alarak çözüm yolları üzerinde istişarelerde bulundu.
Başkan Akpınar, Esnafımızın karşılaştığı zorlukları yerinde görerek, onlara destek olmak bizim için önemlidir. Bu tür ziyaretlerle hem esnafımızın sesi oluyoruz hem de belediye hizmetlerimizin sahadaki etkilerini yakından gözlemliyoruz. Ziyaretlerimiz devam edecek ve esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz, dedi.

Eklenme Tarihi : 7/9/2024
Güncelleme Tarihi : 7/9/2024