YUSUFHACILI MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

8.7.2024

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Yusufhacılı Mahallesi’nde yürütülen asfalt tamiratı ve yama çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yusufhacılı Mahallesi`nde başlattığı asfalt tamiratı ve yama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, çalışmaların mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak ve yol güvenliğini sağlamak amacıyla titizlikle yürütüldüğünü belirtti.
Başkan Akpınar, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Yusufhacılı Mahallesi`nde gerçekleştirilen asfalt tamiratı ve yama çalışmaları, belediyemizin vatandaşlarımıza sunduğu önemli hizmetlerden biridir. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, yıpranmış ve hasar görmüş yolları onararak, mahallemizin daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için yoğun çaba sarf ediyor. İlçemizin dört bir yanında çalışmalarımız özverili bir şekilde devam etmektedir. 105 mahallemizin her bir noktasına eşit hizmet götürmeyi sürdüreceğiz.”

Eklenme Tarihi : 7/8/2024
Güncelleme Tarihi : 7/8/2024