Güncel Haberler

BAŞKAN AKPINAR: KİLİT PARKE TAMİR ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

13.6.2024
4198 kez Okunmuştur.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin çeşitli bölgelerinde sürdürdüğü kilit parke tamir çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar, vatandaşların güvenliği ve konforu için yol bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.

Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçenin dört bir yanında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, devam eden çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Akpınar, konuyla ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi:  Dulkadiroğlu Belediyesi olarak ilçemizin her köşesinde vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştırmak ve yollarımızı daha güvenli hale getirmek adına yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, özellikle bozulmuş ve hasar görmüş kilit parke yollarının tamirini hızla gerçekleştiriyor. Çalışmalarımız, planlanan program dahilinde tüm hızıyla devam edecek.
Başkan Akpınar, yol bakım çalışmalarının yanı sıra diğer altyapı hizmetlerinin de sürdüğünü vurgularken, vatandaşlardan çalışmalar sırasında gösterdikleri anlayış ve sabır için teşekkür etti. Halkımızın memnuniyeti ve yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederim. dedi.

  • Etiketler :
  • -
Eklenme Tarihi : 6/13/2024
Güncelleme Tarihi : 6/13/2024