Güncel Haberler

DULKADİROĞLU`NDA GÖNÜLLERİ FETHETTİK, HİZMETLERİMİZLE DE İHYA EDECEĞİZ

9.6.2024
5218 kez Okunmuştur.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Çatmayayla Mahallesi`nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Akpınar, mahalle ziyaretleri kapsamında Murat Arık ve ailesine misafir olarak, ilçenin dört bir yanını çeşitli hizmetlerle ihya edeceklerini ifade etti.

Başkan Akpınar, Çatmayayla Mahallesi sakinleriyle yaptığı görüşmede, vatandaşlarla her daim iç içe olacaklarının altını çizerek, istişareye ve fikir birliğine büyük önem vereceklerini belirtti. Vatandaşlarımızla sürekli olarak iletişim halinde olacağız, onların görüş ve önerilerini dinleyerek en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz, dedi.
Başkan Akpınar, Dulkadiroğlu`nda gönülleri fethettik, şimdi de hizmetlerimizle ilçemizi ihya edeceğiz. Her mahallemize, her vatandaşımıza en kaliteli hizmeti ulaştırmak için çalışıyoruz, şeklinde konuştu.
Murat Arık ve ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Akpınar, mahalle sakinlerine de ilgileri ve destekleri için minnettarlığını dile getirdi. Mahalle sakinlerimizin bizlere olan güveni ve desteği, hizmet aşkımızı daha da artırıyor. Birlikte daha güzel bir Dulkadiroğlu inşa edeceğiz, dedi.

  • Etiketler :
  • -
Eklenme Tarihi : 6/9/2024
Güncelleme Tarihi : 6/9/2024