Güncel Haberler

DAHA GÜZEL BİR DULKADİROĞLU İÇİN ÇALIŞIYORUZ

28.5.2024
4572 kez Okunmuştur.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, 105 mahallede gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, “Vatandaşlarımızın daha güzel ve kaliteli bir ortamda yaşamaları adına ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor,” dedi.

Dulkadiroğlu ilçesinin asrın felaketini en ağır şekilde yaşadığını hatırlatan Başkan Akpınar, bu süreçte oluşan tüm olumsuzlukları giderme adına büyük bir çaba gösterdiklerini söyledi. İlçenin 105 mahallesinde yoğun bir çalışma yaptıklarını aktaran Başkan Akpınar, vatandaşların beklentilerinin farkında olduklarını sözlerine ekledi. Bu kapsamda, mahallelerde asfalt tamiratı çalışmaları yaptıklarını anlatan Başkan Akpınar, yolların kalitesini artırarak vatandaşların güvenli, konforlu bir ulaşım sağlamasını hedeflediklerini belirtti. Başkan Akpınar, “Ekiplerimiz, belirlenen program dahilinde sokaklarımızda gerekli bakım ve onarım işlemlerini titizlikle yürütmektedir. Çalışmalarımız sayesinde yollarımız daha güvenli ve kullanışlı hale gelecek,” dedi.

Ayrıca, bu süreçte vatandaşların gösterdiği anlayış ve sabır için teşekkür eden Akpınar, “Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte daha güzel ve güvenli bir Dulkadiroğlu`na kavuşacağız. İlçemizin her köşesine hizmet götürmeye devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

  • Etiketler :
  • -
Eklenme Tarihi : 5/28/2024
Güncelleme Tarihi : 5/28/2024